Ontdek in één klik al onze producten op maat! Netten, touwen, riemen, matten, ladders, dekzeilen, klimtouwen, schommels... En nog meer als u dat wilt!

La Corderie zal tot 31 augustus om 16 uur gesloten zijn! Maar de winkel zal de hele zomer open zijn! De Corderie zal gesloten zijn op vrijdag namiddag 12 augustus 2022!

Petzl TRAC GUIDE

Gegevensblad

Referentie W0473
Kleur Jaune
Stof aluminium
Gewicht 425.0 g / 1.0 x

Petzl TRAC GUIDE

Vanaf 105,98 / Stuk

128,24 BTW inbegrepen
Katrol met optimale duurzaamheid voor acrobatische routes op hoogte TRAC GUIDE is een katrol ontworpen voor acrobatische routes op hoogte. Uitgerust met een ergonomische en vastgezette karabijnhaak, stelt het de supervisor in staat om de katrol snel met één hand op de kabel te installeren. Dankzij het draaien van de karabijnhaak wordt de katrol op de kabel gehouden wanneer deze in contact komt met de eindrem van de zipline. De uiteinden zijn voorzien van aanslagen om het vastlopen van de vingers te beperken en twee steunen voor connectoren, waardoor slijtage door wrijving op de kabel wordt voorkomen. De JOKO- en AVENTEX-lanyards zijn direct op de karabijnhaak geïntegreerd om de montage vast te leggen. De versterkte constructie van de karabijnhaak geeft hem een ​​betere weerstand tegen vochtige en zoute omgevingen. De levensduur is geoptimaliseerd, dankzij de lagers met optimale duurzaamheid en de karabijnhaak en verwijderbare stops en verkrijgbaar als reserveonderdelen.
Stuk